HATS

Medlemskap

Bli med i et stort nettverk i nordPåmelding

Her er en oversikt over kurs, seminarer og programmer.

Crossdressing SÁMIS
Produsentforum
Arrangørforum
Regikurs, Sortland
Revy- og teatercamp 2017
Kunsten i styrearbeid
Skrivekurs revy


Meld ditt behov

Kurs og regihjelp tilbys i hele Nord-Norge.


Søk

Stipend: Les mer
Støtteordning Troms: Les mer
Støtteordning i Finnmark: Les mer


Revy- og teatercamp 2017

28.04.2017

I år er det femte gang HATS arrangerer camp for ungdom mellom 15 og 26 år – denne gang i Malangen! I år med kan du velge mellom revy eller skuespillerteknikk for film

Vil du tilbringe ei uke av sommerferien sammen med ungdommer som er like hekta på revy og teater som deg?

Påmelding: Trykk på linken. PÅMELDING REVY/TEATERCAMP.
Vi fyller opp kursene etterhvert som folk melder seg på, og du får bekreftelse på mail. I perioden 3.-17. juli får du kun kontakt via SMS til tlf: 90706005. Kontoret er stengt i perioden 17. -25. juli.

Timeplan: Last ned
Infoskriv med pakkeliste: Infoskriv Teatercamp 2017
Reisemåter:

  • Fly til Tromsø eller Hutigbåt til Tromsø. Deretter fraktes dere med bil/minibuss til Mortenhals i Malangen. Bussen går fra Flyplassen kl 14:30
  • Buss til Tømmerelv bussholdeplass (ved Storsteinnes). Evt. buss videre til Mortenhals, eller dere blir henta i bil/minibuss.

Tid: 7.-13. august 2017 (Innreisedag 7., hjemreisedag 13.)
Sted: Folkehøgskolen 69 grader Nord, Malangen utenfor Tromsø.
Målgruppe: Revy- og teaterinteresserte ungdommer i alderen 15-26 år. Kun 15 plasser pr kurs!
Pris: kr 550,- (HATS-medlem/Kulturkort) / kr 2000,- (andre). Inkluderer kurs, kost og losji.
Vil du bli medlem i HATS (kr 200,- pr år)? Trykk her
Reisestøtte: Har du reiseutgifter ut over kr 1000,- kan du søke om reisestøtte. Maksimalt utbetales kr 2000,-. Send e-post til kari@hats.no

Om kursene:

Du kan velge å delta på følgende kurs. Kursene vil vare hele uka. Det er kun mulig å delta på ett av kursene. Kryss av hvilket kurs du vil delta på påmeldingsskjemaet.

Skuespillerteknikk for film
Deltakerne grunnleggende ferdigheter i skuespillerteknikk for film. Deltakerne vil få kompetanse innenfor auditionjobbing og castingforberedelser. Kurset ender opp i ei uformell visning lørdag ettermiddag/kveld.

 

 

Revykurs
I løpet av kurset kommer deltakerne innom de fleste elementene ved det å produsere en revy. Det blir fokus på utvikling fra idé til tekst, fra tekst til ferdig nummer, sang, instruksjon, regi og koreografi. Tekstutvikling, karakterutvikling, dramaturgi og timing vil være sentrale elementer. Kurset ender opp i ei uformell visning lørdag ettermiddag/kveld.

Instruktører:
Alexander Rindestu
er fra Vangsvik på Senja, og har beina godt planta i nordnorsk revytradisjon. Han har gått ett år på Revyskolen Solbakken Folkehøgskole, og er utdannet skuespiller og teaterprodusent ved Høgskolen i Nord-Trøndelag. Alexander jobber i dag i Rimfrost Teaterensemble i Tromsø..

Selma Joner er bosatt i Oslo, og er utdannet skuespiller og teaterprodusent ved Høgskolen i Nord-Trøndelag. Hun har hatt en rekke skuespilleroppdrag for film og teater.

Luise Nes er bosatt i Oslo, hun har studert Film og Tv på Westerdals. Jobber som Castingassisten ved Stella Casting. Har erfaring fra en rekke film og videoproduksjoner, blant annet Glassdukkene.

Kontaktperson i HATS: Kari Lydersen, kari@hats.no, mobil: 412 74 373 / Kent Are Amundsen, kent-are@hats.no, mobil: 980 73 942

Lurt å ha med:

  • innesko
  • toalettsaker, inkludert sjampo og såpe
  • eventuelle nødvendige medisiner
  • badeklær og badehåndkle
  • drikkeflaske
  • klær som er gode å øve i
  • gode uteklær og utesko tilpassa all slags vær