HATS

Medlemskap

Bli med i et stort nettverk i nordPåmelding

Her er en oversikt over kurs, seminarer og programmer.

Crossdressing SÁMIS
Regiforum for revy
Produsentforum
Arrangørforum
Regikurs, Sortland
Revy- og teatercamp 2017
Kunsten i styrearbeid


Meld ditt behov

Kurs og regihjelp tilbys i hele Nord-Norge.


Søk

Stipend: Les mer
Støtteordning Troms: Les mer
Støtteordning i Finnmark: Les mer


Revy- og teatercamp 2017

28.04.2017

I år er det femte gang HATS arrangerer camp for ungdom mellom 16 og 26 år – denne gang i Malangen! I år med kan du velge mellom revy eller skuespillerteknikk for film

Vil du tilbringe ei uke av sommerferien sammen med ungdommer som er like hekta på revy og teater som deg?

Tid: 7.-13. august 2017 (Innreisedag 7., hjemreisedag 13.)
Sted: Folkehøgskolen 69 grader Nord, Malangen utenfor Tromsø.
Målgruppe: Revy- og teaterinteresserte ungdommer i alderen 16-26 år. For de med tidligere erfaring. Kun 15 plasser pr kurs!
Pris: kr 550,- (HATS-medlem/Kulturkort) / kr 2000,- (andre). Inkluderer kurs, kost og losji.
Vil du bli medlem i HATS (kr 200,- pr år)? Trykk her
Reisestøtte: Har du reiseutgifter ut over kr 1000,- kan du søke om reisestøtte. Maksimalt utbetales kr 2000,-. Send e-post til kari@hats.no
Påmelding: Trykk på linken. PÅMELDING REVY/TEATERCAMP
Søknadsfrist: 10. juni 2017. Målet er å få deltakere fra hele Nord-Norge. Hvis mange påmeldte fra nærområdet vil HATS gjøre en utvelgelse blant de påmeldte basert kjønnsbalanse og erfaring med revy-/teaterarbeid.

Om kursene:
Du kan velge å delta på følgende kurs. Kursene vil vare hele uka. Det er kun mulig å delta på ett av kursene. Kryss av hvilket kurs du vil delta på påmeldingsskjemaet.

Skuespillerteknikk for film
På kurset vil deltakerne lære hvordan man jobber fram troverdige karakterer for film, og vi vil se på forskjeller mellom hva som kreves av en filmskuespiller kontra en teaterskuespiller. Kurset ender opp i ei uformell visning lørdag ettermiddag/kveld.

 

 

Revykurs
I løpet av kurset kommer deltakerne innom de fleste elementene ved det å produsere en revy. Det blir fokus på utvikling fra idé til tekst, fra tekst til ferdig nummer, sang, instruksjon, regi og koreografi. Tekstutvikling, karakterutvikling, dramaturgi og timing vil være sentrale elementer. Kurset ender opp i ei uformell visning lørdag ettermiddag/kveld.

Instruktør: Alexander Rindestu er fra Vangsvik på Senja, og har beina godt planta i nordnorsk revytradisjon. Han har gått ett år på Revyskolen Solbakken Folkehøgskole, og er utdannet skuespiller og teaterprodusent ved Høgskolen i Nord-Trøndelag. Alexander jobber i dag i Rimfrost Teaterensemble i Tromsø som manusutvikler, skuespiller, produsent og rekvisitør, og har hatt flere oppdrag i Den Kulturelle Skolesekken.

Flere kursholdere vil komme.

Praktisk informasjon:
Kontaktperson i HATS: Kari Lydersen, kari@hats.no, mobil: 412 74 373 / Kent Are Amundsen, kent-are@hats.no, mobil: 980 73 942
Timeplan: Kommer
Infoskriv med pakkeliste: Kommer

Lurt å ha med:

  • innesko
  • toalettsaker, inkludert sjampo og såpe
  • eventuelle nødvendige medisiner
  • badeklær og badehåndkle
  • drikkeflaske
  • klær som er gode å øve i
  • gode uteklær og utesko tilpassa all slags vær

Reisemåter:
Fly til Tromsø, deretter fraktes dere med bil/minibuss til Mortenhals i Malangen. Hurtigbåt til Tromsø, deretter fraktes dere med bil/minibuss til Mortenhals i Malangen. Buss til Tømmerelv bussholdeplass (ved Storsteinnes). Evt. buss videre til Mortenhals, eller dere blir henta i bil/minibuss.